Εμείς... το Glykaki

H καταγωγή  από την Πόλη δεν σε κάνει απαραίτητα ζαχαροπλάστη. Ωστόσο για μας, οι μυρωδιές και οι αναμνήσεις ήταν καθοριστικές, ενώ η αγάπη και η γνώση
για το γλυκό, ήταν προαπαιτούμενα.  Με τα εφόδια αυτά, η οικογένειά μας δημιούργησε το Glykaki.

Στα ίδια βήματα πατήσαμε κι εμείς  – η δεύτερη γενιά – με συνέπεια, υπευθυνότητα και γνώμονα την υψηλή ποιότητα.
Έχοντας πάντα σεβασμό στον καταναλωτή, καινοτομούμε εμπλουτίζοντας τον κατάλογό μας διαρκώς με κλασικές αλλά και νέες γεύσεις. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τα αγνότερα των υλικών, εγγυώνται την απόλαυσή σας κάνοντας το Glykaki σας ξεχωριστό.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι καταναλωτές, για τόσα χρόνια τώρα, σε συνδυασμό με το πάθος μας να προσφέρουμε μοναδικές γευστικές εμπειρίες, μας κάνουν καλύτερους.

Ραντεβού με την γεύση…
Ραντεβού με Glykaki by Koutsoukos!

Ποιοί είμαστε

Σκοπός των υπηρεσιών οργάνωσης εμπορικού τομέα και ανάπτυξης δικτύων πωλήσεων, είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη Δικτύων Πωλήσεων, καθώς και η βελτίωση της ποιότητας λειτουργίας υφισταμένων δικτύων για προϊόντα και υπηρεσίες προκειμένου η επιχείρηση να επιτύχει το προϊον να φτάσει φρέσκο και ασφαλές στα σημεία πώλησης.
Αντώνης Κουτσούκος
Υπεύθυνος Πωλήσεων
Ως υπεύθυνος παραγωγής, Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) φροντίζω πάντα να επιλέγω τα καλύτερα υλικά, να εμπλουτίζω και να ενημερώνω την ποικιλία των γλυκών και να διατηρώ υψηλή την ποιότητα τηρώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας ώστε να παρέχουμε πάντα φρέσκα και ασφαλή προϊόντα στους καταναλωτές μας.λειτουργίας υφισταμένων δικτύων για προϊόντα και υπηρεσίες προκειμένου η επιχείρηση να επιτύχει το προϊον να φτάσει φρέσκο και ασφαλές στα σημεία πώλησης.
Iωάννης Κουτσούκος
Υπεύθυνος Παραγωγής

Το εργαστήριο μας

Σημεία πώλησης

Θα βρείτε το Glykaki by Koutsoukos σε πολλά επιλεγμένα σημεία όπως Super MarketMini Market – αναψυκτήρια – καφετέριες – περίπτερα – καντίνες – κυλικεία κ.α.

Γιατί μας προτιμάτε

Ένα γευστικό γλυκάκι!!

Στο γλυκάκι, χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα υλικά ώστε να συνδυάσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, γεύσης, φρεσκάδας και ποιότητας στο κάθε μας γλυκό.

Ένα "βολικό" γλυκάκι

Στη βόλτα, στο αυτοκίνητο, στην δουλειά, στο σχολείο, στα ψώνια, στο σπίτι, το γλυκάκι είναι έτοιμο προς κατανάλωση αφού διαθέτει μια ‘αποκλειστική’ εύχρηστη συσκευασία που δίνει την δυνατότητα στον καταναλωτή να το απολαύσει εύκολ

Οι καινοτομίες μας

Το γλυκάκι είναι το πρώτο γλυκό που ενσωμάτωσε στην συσκευασία του το κουταλάκι, ώστε να δίνει την ευχέρεια στον καταναλωτή να το γευτεί σε οποιοδήποτε μέρος και σε οποιαδήποτε ώρα.

Μια ακόμα μεγάλη πρωτοπορία, είναι η αεροστεγώς κλεισμένη συσκευασία με διάφανη μεμβράνη. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε την ποιότητα του γλυκού, τα αρώματα του, καθώς και την ασφαλή μεταφορά του από τον καταναλωτή.

 

Δέσμεση για ποιότητα

Η εταιρεία διαθέτει γραμμές παραγωγής που λειτουργούν με αυστηρές προδιαγραφές και έχουν τη δυνατότητα να παράγουν προϊόντα υψηλής ποίοτητας. Η διασφάλιση της ποιότητας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της επιτυχίας μας.
Η εταιρεία μας έχει λάβει πιστοποίηση για τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το ISO 22000:2018 για την Παραγωγή, Εμπορία και Διανομή Ατομικών Συσκευασμένων Γλυκών Υπό Συνθήκες Ψύξης.

ISO 22000 CERTIFICATION

Πολιτική Ασφαλείας Τροφίμων

H Διοίκηση της εταιρίας GLYKAKI στο πλαίσιο της οργάνωσης του τρόπου παραγωγής και διανομής ατομικών συσκευασμένων γλυκών και λαμβάνοντας υπόψη την ταυτότητα και τη φήμη της εταιρίας θεσπίζει την παρούσα Πολιτική Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018.

Διαβάστε Περισσότερα. .

Τα βραβεία μας

Το Glykaki σε χρονολογίες...

Δημιουργία σύγχρονης βιοτεχνίας στο Μοσχάτο.